Juny i Juliol. Grups oberts!

 

Si el dia i horaris que proposo no us són favorables, tot i que us agradaria fer l’activitat, podeu inscriure-us i fer la classe quan millor us vagi, rebent la gravació de cada sessió.

El Qigong o Txi kung, disciplina d’origen xinès, amb milers d’anys d’antiguitat, és usada com a teràpia per la Medicina Tradicional Xinesa.

 
“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que anima a tots els éssers vius. “Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital.
A les sessions de QiGong, flexibilitzem de forma suau i global el cos, obrint les portes al fluxe energètic i cultivem l’energia interna, a través de gran varietat d’exercicis de les diferents escoles (taoïsta, mèdica, budista i marcial).
Les sessions inclouen una part de relaxació i meditació final, per tancar el treball realitzat. És bàsic el cultiu de la respiració conscient i l’atenció plena que ens aporta la pràctica i en cada sessió intento que estiguin molt cuidades. 
El QiGong o Txi kung és una disciplina de senzill aprenentatge i els alumnes expressen, que en poc temps perceben una millora al cos i l’estat d’ànim s’eleva, sentint més pau interna i més connexió amb la vida.

Pack de 4 classes: 30 €

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments