Temps de mar, temps per a tu…

17 – 18 – 19 setembre 2021

PLACES EXHAURIDES, GRÀCIES!!! 
Finalment, l’hotel tanca el 28 de setembre, així que no es pot obrir un segon grup com havia previst.

 

T’agradaria viure un cap de setmana regenerador, percebent com s’harmonitzen Cos, Cor i Ment?

Des del capvespre del divendres, fins a la tarda del diumenge, descansarem en la bellesa i la calma que ofereix el mar de la nostra Costa Brava.

 

Qué farem?

Meditació i contemplació

Despertarem amb la màgia que ens regala la sortida del sol, des de les roques, amb un espai que inclou la meditació i la contemplació, sentint la bellesa i la mestria de l’oceà que ens acompanya.

Cura del cos i la ment

Hi haurà un temps per tenir cura del cos, a través del Moviment conscient que ens ofereix el QiGong o Txi kung, disciplina suau i senzilla d’aprendre. Contactem amb l’estructura que ens sosté, per preparar ossos i articulacions, de cara a la tardor, doncs segons la Medicina tradicional xinesa és important tenir-ne cura en les estacions més humides i fredes. 

Cultivarem la respiració conscient, per aconseguir que els nostres pulmons gaudeixin del màxim equilibri, durant l’estació que governen: la tardor.

També des de la neurociència s’afirma que en contactar amb el cos i moure’l, augmentem els nivells de BDNF, aliment pel cervell que crea més connexions neuronals, fa que funcioni millor i proporciona la química cerebral adequada (serotonina, dopamina, endorfina, oxitocina,..) per abraçar la sensació de Felicitat.

Les pràctiques de QiGong ens connecten a l’Ara i l’Aquí de forma molt més senzilla que si intentem silenciar la ment sense cap moviment. Això ofereix molta calma i millora atencional.

Atenció plena i connexió amb la natura

Gaudirem del cultiu de la presència, amb dinàmiques d’Atenció Plena (Mindfulness) i el passeig conscient que ens connecta al macrocosmos. Contactar amb els elements de la Natura, ens apropa a la nostra pròpia naturalesa.

Serà un cap de setmana per millorar la nostra consciència com a observadors, veient com juguen amb nosaltres els pensaments verbals i visuals, alguns positius i d’altres negatius. La Ment sempre està pensant i això ens esgota i ens allunya de la serenitat i ens condueix a la lluita, l’estrès i la tensió.

 

Arribar el divendres al capvespre produeix un efecte molt especial, que sembla que allargui el cap de setmana i la sensació de descans.

Ens permetrem també la pausa, els moments de repòs i del “no fer”. Cap de les activitats que programo (tot i que aconsello que se segueixi al màxim el programa) és obligatòria i si es necessita un espai personal, serà respectat en tot moment.

 

On serà aquest temps de mar…

El cap de setmana serà a Torre Valentina (tocant a Sant Antoni de Calonge), on des del 2013 he fet la majoria d’aquests recessos i tinc la seguretat que ens regala l’espai únic per descansar, gaudir de les activitats que duem a terme i la bellesa de l’entorn.

Ens allotjarem a l’hotel Reimar, com sempre que hem anat allà, tant per ser un hotel que ens tracta d’una forma exquisida, tant pel que fa als serveis com pel tracte, així com per la seva privilegiada ubicació davant el mar.

 

 

COST:

  • 235 € en habitació compartida 2 persones (si es ve amb grup fins a 3 persones), en habitacions àmplies.
  • Si es desitja habitació individual o amb vistes a mar, els preus tenen un increment que s’ha de consultar amb l’hotel. 
  • El preu inclou el curs, el sopar i dormir del divendres, la pensió completa del dissabte i esmorzar i dinar del diumenge.
  • Les begudes alcohòliques consumides al dinar i els cafès, o refrescs no estan incloses en el cost del cap de setmana.

 

Escriu-me o parlem per whatsapp si vols reservar la teva plaça o demanar més informació. 

Les places de setembre s’acostumen a acabar ben aviat, així si pots, reserva la teva plaça.

maitefruitos@gmail.com

600 45 88 61

 

Maite Fruitós

Direcció

Aquí pots fer-te una idea del què són els caps de setmana de mar que he organitzat cada any, des del juny del 2013:

2013

2016

2019