MAITE FRUITÓS

QiGong-on line 2021! Espai d’autocura, en un temps que la vida ens proposa ser més conscients que mai, de com està el nostre sistema immunitari i de com ens sentim.

Les emocions habiten el cos i no podem desatendre-les. El QiGong i les relaxacions al final de cada sessió, t’acompanyaran a cannalitzar-les.

Si el dia i els horaris que proposo no et són favorables, però t'gradaria fer 
l’activitat, pots inscriure't igualment i fer les classes quan millor et vagi, 
rebent la gravació de cada sessió.

El Qigong o Txi kung, disciplina d’origen xinès, amb milers d’anys d’antiguitat, és usada com a teràpia per la Medicina Tradicional Xinesa, també per les tradicions budistes i és la font del Bodyfulness o Mindfulness en moviment.

 
“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que anima a tots els éssers vius. “Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital.
A les sessions de QiGong on line fem un treball complet, integrant cos, cor i ment.
Flexibilitzem de forma suau i global el cos, obrint les portes al fluxe energètic i cultivem l’energia interna, a través de gran varietat d’exercicis de les diferents escoles (taoïsta, mèdica, budista i marcial).
Les sessions són adequades per a totes les edats i condició física i inclouen una part de relaxació i meditació final, per completar el treball realitzat.
Al Qigong és bàsic el cultiu de la respiració conscient, acoblada al moviment i l’atenció plena, enfocada que ens aporta, elements que, en unió, ens aporten una sensació molt especial de pau interna i regeneració de la vitalitat.
El QiGong o Txi kung és una disciplina de senzill aprenentatge i els alumnes expressen, que en poc temps perceben una millora al cos i l’estat d’ànim s’eleva, experimentant més connexió amb la vida, més impuls vital.

Informat’t a:

maitefruitos@gmail.com

Tel: 600 45 88 61