QiGong-on line! Seguim amb les classes a l’octubre, per gaudir d’una Tardor amb més calma i equilibri del sistema immunitari

Si el dia i els horaris que proposo no us són favorables, però us agradaria fer 
l’activitat, podeu inscriure-us igualment i fer les classes quan millor us vagi, 
rebent la gravació de cada sessió.

El Qigong o Txi kung, disciplina d’origen xinès, amb milers d’anys d’antiguitat, és usada com a teràpia per la Medicina Tradicional Xinesa.

 
“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que anima a tots els éssers vius. “Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital.
A les sessions de QiGong on line fem un treball complet, integrant cos, cor i ment.
Flexibilitzem de forma suau i global el cos, obrint les portes al fluxe energètic i cultivem l’energia interna, a través de gran varietat d’exercicis de les diferents escoles (taoïsta, mèdica, budista i marcial).
Les sessions són adequades per a totes les edats i condició física i inclouen una part de relaxació i meditació final, per completar el treball realitzat.
Al Qigong és bàsic el cultiu de la respiració conscient, acoblada al moviment i l’atenció plena, enfocada que ens aporta, elements que units ens aporten una sensació de pau interna i descans molt especials.
El QiGong o Txi kung és una disciplina de senzill aprenentatge i els alumnes expressen, que en poc temps perceben una millora al cos i l’estat d’ànim s’eleva, sentint més pau interna i més connexió amb la vida.

Cost mensual: 30 €

 

 

ALTRES GRUPS OBERTS