Sessions “on line” 2021


LorUs tindré al

“Ja que no podem canviar la realitat, canviem la nostra mirada vers ella”

Estic immensament agraïda als alumnes que, lluny de voler abandonar les classes, us vàreu encoratjar davant noves tecnologies que mai havíeu usat  a l’inici de la Covid 19 i m’heu fet sentir que esteu gaudint les, sessions, des de l’entorn de seguretat de la vostra llar. Em fa feliç que vulgueu seguir cuidant-vos des d’aquesta via.

També sento un gran agraïment als nous grups que han anat arribant a les sessions. Aquesta via telemàtica m’ha permès contactar amb persones que desitjaven treballar amb mi i la distància ho feia impossible. En cada sessió em fan sentir que valoren haver trobat aquest espai d’autocura i calma. Aquesta via seguirà oberta, tot i que es pugui tornar a les classes presencials, perquè sento que s’ha generat una finestra important per seguir compartint i aprenent.

Gràcies!

 

 

Durant tot el curs 2020/21, segueixo oferint diferents horaris de classes de QiGong/Txi kung, des de la plataforma Zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRUPS ON LINE ACTIUS QIGONG

2021

 

MATÍ:

• QIGONG/TXI KUNG:  DIMARTS.   De 9 h a 10 h

• QIGONG/TXI KUNG: DIMARTS. De 10 h  a 11 h

• QIGONG/TXIKUNG: DIVENDRES.

De 10 h a 11 h

TARDA:

• QIGONG/TXI KUNG: DIMARTS.     De 19 h a 20 h

 

 

IMPORTANT:

Ja que va funcionar molt bé l’any passat, aquest 2021 segueixo oferint l’opció de que si en els horaris que proposo les classes, no és possible fer-les en directe, pugueu rebre les gravacions de cada classe,  setmanalment per correu , per fer les sessions quan disposeu de temps. 

 

 

 

 

 

 

+Informació si t’interessa

participar: 

maitefruitos@gmail.com

600 45 88 61

 
 

NOUS TALLERS DE NUMEROLOGIA TÀNTRICA. ON LINE I PRESENCIALS al 2021

 

 

 

   ………………..

Consulta personal de Numerologia

Si vols fer una mirada a si estàs usant el teu potencial a la vida o tens dubtes de què pots canviar perquè tot sigui més fàcil en el teu caminar, en aquest espai pots trobar respostes.