Sessions On line


LorUs tindré al

“Ja que no podem canviar la realitat, canviem la nostra mirada vers ella”

L’experiència que ens ha proposat la vida, no està sent gens fàcil per a la majoria. Desitjo de tot cor que les forces vagin ressorgint per abraçar el cop, la tristesa i el buit, als qui heu patit pèrdues importants. Molta esperança als qui la pandèmia ha posat en perill la feina i esteu vivint en la incertesa de com acabarà tot. Tant de bo puguem confiar i obrir-nos a una mirada positiva.

Estic immensament agraïda als alumnes que, lluny de voler abandonar les classes de l’últim trimestre, us vàreu encoratjar davant noves tecnologies que mai havíeu usat i m’heu fet sentir que heu gaudit molt les sessions via on line, des de l’entorn de seguretat que us oferia la vostra llar.

També sento molt agraïment vers els nous grups de QiGong. Aquesta via telemàtica m’ha permès arribar a persones que desitjaven treballar amb mi i la distància ho feia impossible. En cada sessió em fan sentir que valoren haver trobat aquest espai d’autocura i calma. Aquesta via seguirà oberta perquè sento que s’ha obert una finestra important per seguir compartint i aprenent.

Feliç agost! Gràcies!!

 

Al setembre, ens seguirem connectant des de la plataforma Zoom, ja que m’ha demostrat oferir una bona qualitat en les connexions.

Il·lusió en veure com les persones més grans han pogut obrir-se a les noves tecnologies i han seguit amb molta motivació les sessions, amb el que comporta de positiu per a elles, aquesta finestreta virtual i social.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRUPS ACTIUS QIGONG I TAITXI

SETEMBRE 2020

 

• TAITXI NIVELL BÀSIC: DILLUNS.  17 a 18 h

• TAITXI NIVELL MIG: DILLUNS. de 18.15 a 19.15 h

• QIGONG NIVELL INICI:  DIMARTS. 9 a 10 h

QIGONG NIVELL MIG: DIMARTS, d’11 a 12 h

• QIGONG NIVELL INICI: DIMARTS. 19 a 20 h

• TAITXI NIVELL AVANÇAT: DIMECRES. 9 a 10 h

• TAI TXI NIVELL INICI: DIMECRES, de 10.15 a 11.15 h

 

30€ / MENSUALS

 

+Informació si t’interessa

participar: 

 
 

NOUS TALLERS DE NUMEROLOGIA TÀNTRICA. ON LINE

SETEMBRE 2020

………………..

Consulta personal de Numerologia

Si vols fer una mirada a si estàs usant el teu potencial a la vida o tens dubtes de què pots canviar perquè tot sigui més fàcil en el teu caminar, en aquest espai pots trobar respostes. 

 

 

50€ sessió (una hora aprox)