Sessions On line


LorUs tindré al

“Ja que no podem canviar la realitat, canviem la nostra mirada vers ella”

L’experiència que ens ha proposat la vida, no està sent gens fàcil per a la majoria. Desitjo de tot cor que les forces vagin ressorgint per abraçar el cop, la tristesa i el buit, als qui heu patit pèrdues importants. Molta esperança als qui la pandèmia ha posat en perill la feina i esteu vivint en la incertesa de com acabarà tot. Tant de bo puguem confiar i obrir-nos a una mirada positiva.

Estic immensament agraïda als alumnes que, lluny de voler abandonar les classes, us vàreu encoratjar davant noves tecnologies que mai havíeu usat i m’heu fet sentir que heu gaudit molt les sessions via on line, des de l’entorn de seguretat que us oferia la vostra llar.

També sento molt agraïment vers els nous grups de QiGong. Aquesta via telemàtica m’ha permès arribar a persones que desitjaven treballar amb mi i la distància ho feia impossible. En cada sessió em fan sentir que valoren haver trobat aquest espai d’autocura i calma. Aquesta via seguirà oberta perquè sento que s’ha generat una finestra important per seguir compartint i aprenent.

Gràcies!

 

 

Durant tot el curs 2020/21, segueixo oferint diferents horaris de classes de QiGong/Txi kung, des de la plataforma Zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRUPS ON LINE ACTIUS QIGONG

CURS 2020/21

 

MATÍ:

• QIGONG/TXI KUNG:  DIMARTS.   De 9 h a 10 h

• QIGONG/TXI KUNG: DIVENDRES. De 10 h  a 11 h

TARDA:

• QIGONG/TXI KUNG: DIMARTS.     De 19 h a 20 h

 

 

IMPORTANT:

Ja que ha funcionat molt bé aquests mesos, segueixo oferint l’opció de que si en els horaris que proposo les classes, no és possible fer-les en directe, pugueu rebre-les igualment, de forma setmanal per correu , per fer les sessions quan disposeu de temps. 

 

30€ / MENSUALS

 

+Informació si t’interessa

participar: 

maitefruitos@gmail.com

 
 

AVIAT NOUS TALLERS DE NUMEROLOGIA TÀNTRICA. ON LINE I PRESENCIALS

 

 

 

   ………………..

Consulta personal de Numerologia

Si vols fer una mirada a si estàs usant el teu potencial a la vida o tens dubtes de què pots canviar perquè tot sigui més fàcil en el teu caminar, en aquest espai pots trobar respostes. 

 

 

50€ sessió (una hora aprox)