Sessions On line


Lore

“Ja que no podem canviar la realitat, canviem la nostra mirada vers ella”

L’experiència que ens ha proposat la vida, no està sent gens fàcil per a la majoria. Desitjo de tot cor que les forces vagin ressorgint per abraçar el cop, la tristesa i el buit, als qui heu patit pèrdues importants. Molta esperança als qui la pandèmia ha posat en perill la feina i esteu vivint en la incertesa de com acabarà tot. Tant de bo puguem confiar i obrir-nos a una mirada positiva.

Estic immensament agraïda als alumnes que, lluny de voler abandonar les classes de l’últim trimestre, us vàreu encoratjar davant noves tecnologies que mai havíeu usat i esteu fent-me sentir que gaudiu molt les sessions via on line, des de l’entorn de seguretat de la vostra llar.

També als nous grups de QiGong. Aquesta via telemàtica m’ha permès arribar a persones que desitjaven treballar amb mi i la distància ho feia impossible. En cada sessió em fan sentir que valoren haver trobat aquest espai d’autocura i calma. 

Sembla que, a poc a poc, el camí de retorn a les activitats que ens agradava que formessin part de la nostra vida, ha iniciat a traçar les primeres passes. Amb certa lluita entre les ganes de veure-us que neix al cor i la prudència que em dicta la ment, sento que cal fer cas a la prudència encara. Tot i que veig que algunes activitats grupals tornen al modus presencial ja aquest mes de juny, penso que fer les pràctiques amb mascareta, quan la respiració és un punt essencial en el treball que realitzem, no és el millor per a la nostra salut.

He decidit seguir fins finals de juliol oferint les sessions via on line i, si els resultats del desconfinament ho permeten, fer alguna sessió al Parc Catalunya. Ho anunciaria si veig que és factible.

Si els dies i horaris que proposo no us són favorables, però us agradaria fer l’activitat, podeu participar igualment i fer la classe quan millor us vagi, doncs us enviaria les gravacions de cada sessió.

Gràcies!   

Connectem des de la plataforma Zoom i està sent  bona la qualitat de les connexions. Il·lusió en veure com les persones més grans han pogut obrir-se a les noves tecnologies i segueixen amb molta motivació les sessions, amb el que comporta per elles, aquesta finestreta social.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRUPS ACTIUS

 

• TAITXI NIVELL BÀSIC: DILLUNS.  17 a 18 h

• TAITXI NIVELL MIG: DILLUNS. de 18.15 a 19.15 h

• QIGONG NIVELL INICI:  DIMARTS. 9 a 10 h

QIGONG NIVELL MIG: DIMARTS, d’11 a 12 h

• QIGONG NIVELL INICI: DIMARTS. 19 a 20 h

• TAITXI NIVELL AVANÇAT: DIMECRES. 9 a 10 h

• TAI TXI NIVELL INICI: DIMECRES, de 10.15 a 11.15 h

 

 

 

 

 

 

 

 

+Informació si t’interessa

participar: 

Seguim el juliol!!

QIGONG/TXI KUNG

 

OBJECTIU: Aprendre les bases d’aquesta disciplina mil·lenària i gaudir de més eines d’autocura que ens faran sentir ben aviat, benestar físic, mental i emocional.

 

30€ / pack 4 sessions

 

 

 

 
 

TALLER D’INTRODUCCIÓ A LA NUMEROLOGIA TÀNTRICA. ON LINE

………………..

Consulta personal de Numerologia

Si vols fer una mirada a si estàs usant el teu potencial a la vida o tens dubtes de què pots canviar perquè tot sigui més fàcil en el teu caminar, en aquest espai pots trobar respostes. 

50€ sessió (una hora aprox)