Una via per conèixer-nos millor…

TALLERS  DE INTRODUCCIÓ A LA NUMEROLOGIA TÀNTRICA.

ON LINE

“Abraçar qui sóc,

des DE LA NUMEROLOGIA”

 

 

Qui sóc? ¿Aprofito la meva potencialitat i talents? Com em relaciono des del cos, el cor i la ment, amb mi i amb el món que m’envolta?

Des de l’estudi dels principis de la Numerologia Tàntrica, i la mirada a la teva numerologia personal, connectarem amb la ment i el cor, percebent la direcció que ens poden oferir quan van de la mà i no ens allunyem de qui som.

 

DATA: QUAN PUGUEM TORNAR A FER TALLERS PRESENCIALS

INFORMACIÓ TALLER

 

NIVELL II. 

 Aprofundiment DEL CURS D’INTRODUCCIÓ. numerologia relacional

2021

 

 

UNA ALTRA VIA D’APRENENTATGE EN PREPARACIÓ:

Aprenentatge de la disciplina, a través d’un curs estructurat en una sèrie de vídeos que transmeten pas a pas la base de la disciplina, adequant el ritme d’estudi al teu temps disponible. Nivell I.

Impartit en castellà

CONSULTA DE  NUMEROLOGIA PERSONALITZADA.  

ON LINE  ACTIU!

(SESSIONS DURANT TOT L’ANY, EN CATALÀ I CASTELLÀ)

“Si et ve de gust que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Ens trobarem via zoom per viatjar a l’any i dia que vas decidir néixer, per connectar amb qui ets en essència i des d’un autoconeixement molt més elevat, reconèixer-te en el moment present, que és el que més serenitat i benestar t’aportarà en el teu camí.

 

50€/sessió (1 hora aprox.)

(s’envia la gravació de la sessió si es desitja)

Si la sessió és per aprofundir després d’un taller realitzat amb mi, el cost és de 40€ 

 

 DEMANA  LA TEVA HORA 

 

 

 

Paraules…

“Vaig sentir molta sintonia amb tot el què am vas dir. Em parlaves com si em parlés jo mateixa. Em va donar com una espècie de descans “espiritual”. Em deies coses que ni jo mateixa reconeixia que havia fet… Sento molt més coratge per agafar les coses noves que vinguin”. M.A

 

“Em vaig reconèixer totalment i en acabar vaig dir-me: vaig a treure els meus 10! Al cap de pocs dies, vaig conscienciar que ni en situacions adverses mai els havia “ofegat”. Conèixer la meva numerologia m’ha donat tranquil·litat, per un costat, i seguretat pel que vingui”. A.A

 

“Vaig sentir curiositat i va ser una sorpresa. Em preguntava com podia saber tant de mi, si no em coneixia! I per altra banda quantes coses jo no coneixia de mi! És una guia i cada cop que ho miro descobreixo aspectes nous. Em va emocionar tant que ha sigut el regal de 18 anys dels meus dos fills”. A.F