“Abraçar qui sóc,

des DE LA NUMEROLOGIA” 

PRINCIPIS 2021

 

PREU: 40€

  INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

maitefruitos@gmail.com

 

 

TALLER ON LINE

 

Què és la Numerologia Tàntrica?

La Numerologia Tàntrica se centra en l’estudi profund de l’àmplia informació que conté cada un dels nostres números personals (dia, mes i any de naixement), i ens pot acompanyar a entendre perquè som com som, el perquè de les nostres reaccions i pensaments, com ens movem en les nostres relacions i el nostre desig evolutiu.

L’estudi de la teva Numerologia és de fàcil aprenentatge i et permetrà conèixer:

• Característiques pròpies que potser no conscienciaves.

• Trobar dins teu els recursos i la direcció que necessites en aquests moments.

• Redescobrir qui realment ets i qui pots arribar a ser en despertar al teu potencial, sense condicionaments de cap mena.

• Viure en harmonia amb els teus números per fluir amb la teva vida.

És una gran eina per redescobrir-nos a nosaltres mateixos i per millorar les relacions amb els altres.

Després d’anys d’experiència com a mare i com a formadora de formadors en el camp educatiu, també ho considero una eina valuosa per a pares i educadors, doncs el fet de conèixer els números personals dels nostres fills o alumnes, veient quins són els seus potencials i què els pot frenar en el seu desenvolupament, la nostra tasca educadora d’acompanyar-los amb amor i confiança pel camí de la infantesa i l’adolescència, serà més fàcil i enriquidora. 

A qui pot interessar aquest taller:

• A qualsevol persona, motivada per créixer personalment.

• A qui cerca eines per gestionar millor el seu món emocional.

• A qui percebi que hi ha àrees a la seva vida, a les quals vol fer una mirada, per harmonitzar-les.

• A  qui acompanya persones i grups, per gaudir de més informació per acompanyar-los des de la presència i la comprensió.

• A qui vol gaudir d’una vida més conscient i plena.

 

                                             

                       Contingut:

01

Origen de la Numerologia Tàntrica 

D’on ve i com ens ha arribat.

Per què se l’anomena “Tàntrica”.

Què és i quina és la seva finalitat.

02

Els 5 factors de la Numerologia Tàntrica

La nostra numerologia conté 5 factors a tenir en compte (3 factors de treball o aprenentatge (ànima, karma o personalitat i camí de vida) i  2 factors de potencialitat  (do diví i destí). Què ens indica cada factor.

Números Actius i números Passius. La vibració dels nostres números personals defineixen molt la manera de moure’ns a la vida.

03

Aprendre a calcular la nostra numerologia

Dibuixarem la nostra numerologia personal, un procés molt senzill i, tot i que treballarem globalment tots els números que es contemplen a l’estudi de la Numerologia Tàntrica, posarem especial atenció a la informació dels nostres.

04

11 números que donen molta informació

La Numerologia Tàntrica contempla 11 números i cada un ens dóna informació valuosa pel nostre camí de vida.

05

Observació de la nostra numerologia personal 

Aspectes a considerar.

Mirada global a què em diuen els meus números. Com penso i sento, com em relaciono amb els altres, com em sento amb els potencials que m’assenyalen. Els utilitzo o els desatenc? Sento que hi ha aspectes de mi que puc atendre per apropar-me a l’essència de qui sóc? 

06

Números repetits

Què ens indica que a la nostra numerologia un determinat número es repeteixi una o més vegades.

 

07

Tancament 

Mirada final a com em sento amb els meus números, a les eines que m’emporto per viure amb més consciència qui sóc.
Breu meditació final. 

Accedir al curs 

Escriu-me un mail per reservar la teva plaça. maitefruitos@gmail.com.  El pagament podrà realitzar-se per transferència o bizum. 

Pocs dies abans del taller, us enviaré per mail el link d’accés a la plataforma Zoom. El taller inclou apunts q.ue seran enviats també per correu.

Per respectar la confidencialitat del grup, una sessió no s’enviarà gravada, si no s’ha pogut assistir a alguna de les dues sessions, però si s’enviarà el material corresponent.

 

Qui sóc…

MAITE FRUITÓS ALIVÉS

 

 

He fet el taller de numerologia, tenia moltes expectatives, sobretot perquè tot el que he fet amb la Maite és satisfactori i gratificant. 

He fet cursos varis, amb altres formadors, com creixement personal, intel·ligència emocional, Coaching, eneagrama…. 

Tots ells m han aportat sempre algún aprenentatge, però com aquest de numerologia cap. M he sentit retractada, identificada i entenent moltes coses sibre mí, i això en un taller de temps curt i molt dinàmic. 

Realment enriquidor i amb ganes de seguir avançant. 

Gràcies Maite

E. A

 

Infinites gràcies Maite per aquesta introducció que et deixa amb ganes de jugar amb els números i descobrir. La trobo una eina molt potent d’autoconeixement.

Ho expliques molt bé i el temps passa volant….

A. R

M’ha encantat descobrir com alguns canvis vitals tenen tot el sentit, quan descobreixes què hi ha darrera de cada número. Sempre havia tingut curiositat per la numerologia i no m’havia plantejat mai fer un curs. Quan vaig veure que ho feia la Maite, i online, vaig pensar que era un bon moment per descobrir-ho de la mà d’algú que treballa les coses des de la saviesa, l’experiència personal i amb rigorositat, amb els peus a terra.

R. C

Gràcies a totes les grans dones que he trobat al taller! Ha sigut molt interessant conèixer tants aspectes que conformen la meva vida i la dels altres. Un gran aprenentatge per a l’acceptació i una gran guia per viure. Continuaré treballant i ho faré amb alegria!!!

Moltes gràcies Maite per tot el que ens regales sempre!!!! 

A. F

Maite! Quin regal d pau per la meva anima!..

S. R