Tiempo de renacer… 

Viene la hermosa primavera y cuando la naturaleza reanuda su belleza, el alma humana también puede revivir.”
H. A. Jacobs

 

La semilla cultivada durante el invierno está deseosa de germinar y expandir su esencia.
Según la medicina china, es tiempo de florecer y abrazar la naturaleza, exterior e interior.

Autocuidarnos en Primavera, como el jardinero que cultiva con cariño y responsabilidad su jardín, para que ofrezca preciosas flores, nos permitirá vivirla con creatividad, gratitud y alegría.

¿Qué harás tú para cuidarte?

 

 CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG ON LINE. 2021

 

Temps d’autocura, en un moment que la vida ens proposa ser més conscients que mai, de com està el nostre sistema immunitari i com ens sentim. 

Les emocions habiten el cos i no podem desatendre-les. El QiGong i les relaxacions al final de cada sessió, t’acompanyaran a cannalitzar-les.

 

(1ª CLASSE GRATUÏTA, per veure si l’activitat s’adapta al que busques)

QUAN?:

 ELS DIMARTS 

MATÍ:

•  DE 9 h a 10 h

• DE 11 h a 12 h 

TARDA:

• De 19 h a 20 h 

LOS JUEVES  

De 19 h a 20 h (en castellano)

 ELS DIVENDRES  

De 10 h a 11 h

 

(d’octubre a juliol)

 

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia o setmana o fer la classe gravada qualsevol dia.

També hi ha persones que no poden connectar-se en els horaris programats i adquireixen les gravacions setmanals 

 

 

 

 

 

SESSIONS individuals d’ACOMPANYAMENT

 

UN ESPAI de calma i tendresa, PER fer un a mirada AL MOMENT QUE VIUS.

 

Si estàs vivint un moment difícil que no saps com gestionar i et fa patir, si cerques algú que t’acompanyi de forma individual, per expressar el què sents, obtenir més eines d’autocura personal que t’ajudin a relaxar-te i a viure amb més serenitat i energia el moment, m’agradaria que em sentissis al teu costat. 

També en processos de malaltia, pròpia o familiar, pèrdues doloroses o del propi procés de morir, pots comptar amb la meva presència. 

Trobant el camí de l’acceptació i el centre,  serà més fàcil connectar amb la nostra força interna i viure cada experiència, des de la serenitat i la consciència de la llum que també ens aporten els moments difícils.

Des del 2013, acompanyo pares i mares d’infants ingressats a l’hospital, amb malalties greus, de difícil pronòstic i als mateixos infants malalts, si necessiten relaxar-se i asserenar-se, per gestionar el dolor i les emocions i així encarar millor els tractaments.

 

 

 

 

SESSIONS individuals dE NUMEROLOGIA TÀNTRICA

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

“Si et ve de gust que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Una mirada al dia que vas néixer, per veure en quin punt del camí et trobes.

 

 

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora:     

maitefruitos@gmail.com