Descansar en el Ser…

Un cor tranquil i equilibrat, és un cos amb salut.

 

FELIÇ AGOST!!

L’Estiu, l’estació de l’emperador del cos: el Cor

L’Estiu ens regala un temps especial. Temps per connectar-nos a l’alegria de viure, potser descansant o fent coses molt diferents a la resta de l’any. El cor governa l’estació i és moment de valorar les petites coses, obrir-nos a sentir i a expressar allò que neix dins nostre.

Cultivar l’energia del cor és molt important a l’estació. Correspon al foc de la natura i equilibrar el nostre foc intern farà que ens connectem a la serenitat, la claredat mental i l’alegria. 

M’agradarà acompanyar-te, des de les meves activitats . 

 

INICIEM A PRINCIPIS DE SETEMBRE LES CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG

SessionS ON LINE

 

ELS DIMARTS.  

Opció matí o tarda:

 

MATÍ:

•  A les 9 h 

• A les 11 h  

 

TARDA:

• A les 19.00 h

 

Al setembre, seguiré amb les sessions per acompanyar-te a aprofundir en les bases del Qigong i sentir que integres eines per tenir cura de la teva salut, física, mental i emocional.

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

INICI: l’1 de setembre

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia.

 

 

 

COST: 30€/mensuals

 

 

TALLER INTRODUCCIÓ A LA NUMEROLOGIA TÀNTRICA

24 – 25 setembre

FORMACIÓ ON LINE

(8-9 OCTUBRE. NIVELL II)

 

Qui sóc? ¿Aprofito la meva potencialitat i talents? Com em relaciono des del cos, el cor i la ment, amb mi i amb el món que m’envolta?

Des de l’estudi dels principis de la Numerologia Tàntrica, i la mirada a la teva numerologia personal, connectarem amb la ment i el cor, percebent la direcció que ens poden oferir quan van de la mà i no ens allunyem de qui som.

 

INFORMACIÓ!!

 

COST: 40€

(dues sessions de 2 hores)

 

 

 

 

 

 

RETIR “TEMPS DE MAR”

18-19-20 setembre 2020

TORRE VALENTINA 

“El mar commou el cor, inspira la imaginació i li regala alegria etèria a l’ànima”

 

T’agradaria viure un cap de setmana regenerador, sentint com s’harmonitzen Cos, Cor i Ment?

• Viurem la màgia de veure néixer el dia sobre el mar, dedicarem un temps a tenir cura del cos, a través del Moviment conscient, suau i senzill d’aprendre que ens ofereix el QiGong. 

Des de la neurociència s’afirma que contactar amb el cos i moure’l, fa que augmentin els nivells de BDNF, aliment pel cervell que genera un augment de connexions neuronals. Gaudeix d’un funcionament millor i es produeix la química cerebral adequada: serotonina, dopamina, endorfina, oxitocina, per abraçar la sensació de Felicitat.

No oblidarem tampoc gaudir de les valuoses pauses, els moments de repòs i del “no fer”.

• Les emocions generades al cervell habiten el nostre cos i, sovint, no les deixem que trobin la via per expressar-se. Les dinàmiques ens ajudaran a acompanyar-les, de forma subtil, perquè trobin l’impuls per canalitzar-se i transformar-se, fent que, a poc a poc, ens sentim amb més lleugeresa, amb menys càrregues.

• Abraçarem l’Aquí i l’Ara, amb dinàmiques d’Atenció Plena (Mindfulness). Contactarem amb la Natura que ens apropa a la nostra naturalesa. Serà un cap de setmana per millorar la nostra consciència com observadors, veient com juguen amb nosaltres els pensaments verbals i visuals, alguns positius i d’altres negatius. La Ment sempre està pensant i això ens esgota i ens allunya de la serenitat i ens condueix a la lluita, l’estrès i la tensió.

Si et ve de gust venir, t’agrairé que m’ho facis saber aviat, perquè les places són limitades.

230€  en habitació compartida

(Inclou sopar i dormir del divendres 18, pensió completa del 19 i el 20 fins després de dinar  i les activitats que organitzo durant el retir)

(consultarem preus en cas de necessitar una habitació individual)

Degut a la situació que estem vivint, si feu la reserva, però les autoritats demanen no fer activitats en grups, s’anul·laria el retir i es retornaria als inscrits el 100% del pagament efectuat.

 

Com són aquests caps de setmana…

SESSIONS individuals de NUMEROLOGIA

 

 

El mes d’agost, pot ser un bon moment per fer un a mirada dins teu i connectar amb tot el teu potencial. Això et permetrà encarar lA tardor amb moltes més eines i claredaT.

 

 

Si sents que t’agradaria que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Ens trobarem via zoom per viatjar a l’any i dia que vas decidir néixer, per connectar amb qui ets en essència i des d’un autoconeixement molt més elevat, reconèixer-te en el moment present, que és el que més serenitat i benestar t’aportarà en el teu camí.

COST: 50€/sessió

 

 

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora: