Estació de Metall…

Un cor serè, ofereix una llum molt especial, un cos en equilibri i salut.

 

Temps de Tardor 

En aquest temps de Tardor que correspon a l’element Metall, en el qual els nostres Pulmons són els protagonistes del cos, segons la medicina xinesa, el més valuós és Respirar, respirar amb profunditat i consciència. Viurem la Tardor segons la respirem: a engrunes, sense impuls ni energia, o amb plenitud i serenament.

 

Cuidem també la mare energètica: la Terra (l’estòmac-melsa -pàncrees, al cos), amb una bona l’alimentació. Omplint els plats dels colors de la Tardor, sense oblidar els aliments que ens ofereix la terra de color blanc (coliflor, naps, ceba, all, xampinyó, ràbans, peres,..), ja que ens donen equilibri.  El gingebre i els sabors picants, amb moderació, també seran bons aliats ara. Tinguem cura també de l’intestí gros que treballa acobladament als pulmons i és responsable també del nostre sistema immunitari i el nostre benestar emocional.
Arrelem-nos a la terra, per aprofundir i saber veure l’or que hem generat a les nostres vides, a través de cada vivència on l’amor ha regnat i observem també les ombres que se’ns mostren, per percebre, amb claredat, què ens cal deixar anar, per viure a partir d’ara, amb pau i harmonia a l’ànima.

M’agradarà acompanyar-te, des de les activitats que tinc preparades, si ho sents . 

 

 CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG ON LINE. novembre 2020

 

Temps d’autocura, en un moment que la vida ens proposa ser més conscients que mai, de com està el nostre sistema immunitari i com ens sentim. 

Les emocions habiten el cos i no podem desatendre-les. El QiGong i les relaxacions al final de cada sessió, t’acompanyaran a cannalitzar-les.

 

(1ª CLASSE GRATUÏTA, per veure si l’activitat s’adapta al que busques)

QUAN?:

 ELS DIMARTS 

MATÍ:

•  DE 9 h A 10 h

• DE 11 h a 12 h 

TARDA:

• De 19 h a 20 h 

 ELS DIVENDRES  

De 10 h a 11 h

 

(d’octubre a juliol)

 

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia o setmana o fer la classe gravada qualsevol dia.

També hi ha persones que no poden connectar-se en els horaris programats i adquireixen les gravacions setmanals 

 

 

 

 

 

SESSIONS individuals d’ACOMPANYAMENT

 

UN ESPAI de calma i tendresa, PER fer un a mirada AL MOMENT QUE VIUS.

 

Si estàs vivint un moment difícil que no saps com gestionar i et fa patir, si cerques algú que t’acompanyi de forma individual, per expressar el què sents, obtenir més eines d’autocura personal que t’ajudin a relaxar-te i a viure amb més serenitat i energia el moment, m’agradaria que em sentissis al teu costat. 

També en processos de malaltia, pròpia o familiar, pèrdues doloroses o del propi procés de morir, pots comptar amb la meva presència. 

Trobant el camí de l’acceptació i el centre,  serà més fàcil connectar amb la nostra força interna i viure cada experiència, des de la serenitat i la consciència de la llum que també ens aporten els moments difícils.

Des del 2013, acompanyo pares i mares d’infants ingressats a l’hospital, amb malalties greus, de difícil pronòstic i als mateixos infants malalts, si necessiten relaxar-se i asserenar-se, per gestionar el dolor i les emocions i així encarar millor els tractaments.

 

 

 

 

SESSIONS individuals dE NUMEROLOGIA TÀNTRICA

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

“Si et ve de gust que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Una mirada al dia que vas néixer, per veure en quin punt del camí et trobes.

 

 

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora:     

maitefruitos@gmail.com