Estació de Metall…

Un cor serè, ofereix una llum molt especial, un cos en equilibri i salut.

 

Temps de Tardor 

En aquest temps de Tardor que c orrespon a l’element Metall, en el qual els nostres Pulmons són els protagonistes del cos, segons la medicina xinesa, el més valuós és Respirar, respirar amb profunditat i consciència. Viurem la Tardor segons la respirem: a engrunes, sense impuls ni energia, o amb plenitud i serenament.

 

Cuidem també la mare energètica: la Terra (l’estòmac-melsa -pàncrees, al cos), amb una bona l’alimentació. Omplint els plats dels colors de la Tardor, sense oblidar els aliments que ens ofereix la terra de color blanc (coliflor, naps, ceba, all, xampinyó, ràbans, peres,..), ja que ens donen equilibri.  El gingebre i els sabors picants, amb moderació, també seran bons aliats ara. Tinguem cura també de l’intestí gros que treballa acobladament als pulmons i és responsable també del nostre sistema immunitari i el nostre benestar emocional.
Arrelem-nos a la terra, per aprofundir i saber veure l’or que hem generat a les nostres vides, a través de cada vivència on l’amor ha regnat i observem també les ombres que se’ns mostren, per percebre, amb claredat, què ens cal deixar anar, per viure a partir d’ara, amb pau i harmonia a l’ànima.

M’agradarà acompanyar-te, des de les activitats que tinc preparades, si ho sents . 

 

 CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG ON LINE. 2020/21

INICI:

DIMARTS, 6 D’OCTUBRE

(CLASSE GRATUÏTA EL DIMARTS, 29 DE SETEMBRE, per veure si l’activitat s’adapta al que busques)

QUAN?:

 ELS DIMARTS 

MATÍ:

•  DE 9 h A 10.00 h 

TARDA:

• De 19.00 h a 20.00 h 

 ELS DIVENDRES  

De 10.00 h a 11 h

 

(d’octubre a juliol)

 

Segueixo amb les sessions on line, per acompanyar-te a aprofundir en les bases del Qigong i sentir que integres eines per tenir cura de la teva salut, física, mental i emocional.

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia o setmana o fer la classe gravada qualsevol dia.

 

 

COST: 30€/mensuals

 

(pagament a través de bizum o transferència bancària)

 

SESSIONS individuals de NUMEROLOGIA

 

UN ESPAI PER fer un a mirada AL DIA QUE VAS NÉIXER i connectar amb tot el teu potencia. FER-HO, et permetrà AVANÇAR AMB MÉS SEGURETAT I claredaT.

 

 

Si sents que t’agradaria que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Ens trobarem via zoom per viatjar a l’any i dia que vas decidir néixer, per connectar amb qui ets en essència i des d’un autoconeixement molt més elevat, reconèixer-te en el moment present, que és el que més serenitat i benestar t’aportarà en el teu camí.

COST: 50€/sessió

(40€, si s’ha fet un taller abans amb mi)

 

 

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora:     

maitefruitos@gmail.com