Considero que les emocions influeixen molt en la salut del nostre organisme i crec que és bàsic tenir en compte les nostres pors, i, molt especialment, en aquesta estació.

Així, quan ens vinguin aquells temors que tots coneixem, aquella inquietud que apareix tot de cop davant determinats moments de la nostra vida, davant situacions difícils, incertes o nous reptes, pensem una mica en la nostra Energia d’Essència.

Confiem en nosaltres, en la nostra immensa capacitat d’adaptar-nos a cada situació, a cada nou objectiu, intentant fugir del pànic, l’ànsia o la intimidació.

No deixem que la nostra Essència minvi i es deteriori amb els nostres pensaments negatius i atemorits. Tenim tota la força i tot el coratge per enfrontar-nos al que ens acosta la vida, a cada moment.

Cada espurna de somni per la que lluitem, cada repte assolit, ens farà sentir la nostra infinita força, la nostra veritable Essència..

Temps d’hivern, estació de l’Aigua 

Som a l’hivern, l’estació que segons els xinesos correspon a l’element Aigua de la Natura.

Afirmen les teories de la Medecina Tradicional Xinesa, que en aquesta estació, els ronyons i la Bufeta del nostre organisme, alimentats energèticament pels pulmons i l’intestí gros, treballen al màxim.

Segons els orientals, el ronyó, és un òrgan del que hauríem de tenir molta cura. Apart de les funcions de depuració, filtració i homeostasi, dóna suport als òrgans reproductors i emmagatzema i consolida el Jing: el Chi o Energia d’Essència.

Aquest Chi d’Essència determina la nostra constitució i vitalitat. El rebem geneticament dels pares i s’enforteix amb el Chi de l’aire i el Chi dels aliments. Tant el Chi heretat com el Chi adquirit són acumulats dins la reserva del ronyó per ser utilitzats quan es necessitin.

El ronyó és la base que recolza la nostra regeneració contínua. Quan l’Essència és abundant, la força vital i la capacitat de resistir malalties i d’adaptar-se als canvis, és forta.

Si contrariament es pateix deteriorament d’articulacions, fragilitat dels ossos, disminució de la memòria, rigidesa de la columna, caiguda excessiva de cabell, pèrdua de l’audició, detriment dental, impotència i esterilitat o problemes de medul.la, podem pensar que el nostre Jing, lluny de conservar-se, es debilita.

El color determinant de l’estació és el negre violaci, la climatologia, el fred i el sabor, el salat, tot i que un excés de sal podria causar danys nefrítics i també provocar que la sang es coaguli més ràpidament, facilitant el risc de patir malalties cardíaques.

L’emoció de la por danya l’energia dels ronyons i la fa decaure. També a la inversa, diu el Clàssic de Medecina Interna que “si l’energia renal és dèbil, s’és propens al temor crònic”. Un signe molt comú de debilitat energètica renal apareix en forma de mans i peus freds.

 

 CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG ON LINE. GENER 2021

 

Temps d’autocura, en un moment que la vida ens proposa ser més conscients que mai, de com està el nostre sistema immunitari i com ens sentim. 

Les emocions habiten el cos i no podem desatendre-les. El QiGong i les relaxacions al final de cada sessió, t’acompanyaran a cannalitzar-les.

 

(1ª CLASSE GRATUÏTA, per veure si l’activitat s’adapta al que busques)

QUAN?:

 ELS DIMARTS 

MATÍ:

•  DE 9 h A 10 h

• DE 11 h a 12 h 

TARDA:

• De 19 h a 20 h 

 ELS DIVENDRES  

De 10 h a 11 h

 

(d’octubre a juliol)

 

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia o setmana o fer la classe gravada qualsevol dia.

També hi ha persones que no poden connectar-se en els horaris programats i adquireixen les gravacions setmanals 

 

 

 

 

 

SESSIONS individuals d’ACOMPANYAMENT

 

UN ESPAI de calma i tendresa, PER fer un a mirada AL MOMENT QUE VIUS.

 

Si estàs vivint un moment difícil que no saps com gestionar i et fa patir, si cerques algú que t’acompanyi de forma individual, per expressar el què sents, obtenir més eines d’autocura personal que t’ajudin a relaxar-te i a viure amb més serenitat i energia el moment, m’agradaria que em sentissis al teu costat. 

També en processos de malaltia, pròpia o familiar, pèrdues doloroses o del propi procés de morir, pots comptar amb la meva presència. 

Trobant el camí de l’acceptació i el centre,  serà més fàcil connectar amb la nostra força interna i viure cada experiència, des de la serenitat i la consciència de la llum que també ens aporten els moments difícils.

Des del 2013, acompanyo pares i mares d’infants ingressats a l’hospital, amb malalties greus, de difícil pronòstic i als mateixos infants malalts, si necessiten relaxar-se i asserenar-se, per gestionar el dolor i les emocions i així encarar millor els tractaments.

 

 

 

 

SESSIONS individuals dE NUMEROLOGIA TÀNTRICA

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

“Si et ve de gust que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Una mirada al dia que vas néixer, per veure en quin punt del camí et trobes.

 

 

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora:     

maitefruitos@gmail.com