ESTIU, L’ESTACIÓ DE L’ALEGRIA

🌞🔥❤️ Foc, llum, calor, sol, dia, cel, força, moviment, vermell, vida, expansió, rapidesa, ascensió, exterior, descobriment, transformació, alegria,..

Tota la força de l’energia Yang que ens porta l’estiu, expressant-se.

A l’estiu és important refrescar-nos amb una mica de Yin, perquè les flames emocionals del cor, òrgan emperador del cos, que ara treballarà amb més intensitat, es calmin.

Seguim amb les SESSIONS DE QIGONG ON LINE TOT EL MES DE JULIOL! Si us interessa seguir-les en viu o rebre-les per mail, podeu escriure a: maitefruitos@gmail.com o contactar per whatsapp (600 45 88 61). També us convido a fer una mirada a les pròximes activitats que tinc preparades de cara a la nova estació.

Que l’alegria i la serenitat brillin en tu en aquesta estació. M’agradarà acompanyar-te perquè trobis la calma i el benestar.

 

PRÒXIMES ACTIVITATS: 

 SEGUiM AMB LES CLASSES SETMANALS DE QIGONG ON LINE, EL MES DE JULIOL

 

 

TROBADES QIGONG PARC CATALUNYA. DILLUNS TARDA. 19H

 

“TEMPS DE MAR, TEMPS PER TU”. 13-14-15 DE SETEMBRE 2024

(VEURE TOTA LA INFORMACIÓ AMB UN “CLIC” A LA IMATGE)

VIDEO

 

 

 

Si estàs vivint una experiència difícil que no saps com gestionar i et fa patir, si busques algú que t’acompanyi de forma individual, per expressar el que sents, obtenir més eines d’autocura personal que t’ajudin a relaxar-te ia viure amb més serenitat i energia el moment, aquest pot ser un bon espai.

Com ho farem:

1. Un primer contacte via mail o whatsapp, per conèixer-nos i posar data de trobada.

2. Sessió d’acompanyament en viu, via zoom (1:30 minuts aproximadament) per a:

– Compartir el teu moment i sentir

– Conèixer i integrar les eines d’autocura personalitzades al moment que vius.

– Realitzar alguna dinàmica de QiGong personalitzada que pugui acompanyar-te a l’energia i la calma. La practicarem perquè adquireixis confiança.

 

Contacta amb mi i et donaré tots els detalls que necessitis.

maitefruitos@gmail.com

whatsapp: +34 600 45 88 61

 

 

 

 

Sentirs que m’emocionen…

R. A

Este invierno Maite, después de muchos años no he enfermado teniendo que guardar cama, los dolores que tengo son más ligeros y cuando me vienen los miro de frente y los gestiono con todo lo que me enseñas tú y se me hacen más ligeros. Tu legado más importante no es sólo éste: es el ejemplo de saber transformar el dolor en amor, y con la generosidad que lo compartes nos llega a nosotros también y nos transforma.

T.B

Hoy ha sido un día genial. Por la mañana me he tatuado en la mano: “no hay prisa” y ha funcionado maravillosamente. Hoy tenía otro caminar. Estoy contenta como hacía tiempo. Con ganas de expresarlo a los cuatro vientos. Todavía no he conectado del todo con mis dones, pero lo haré, y por primera vez me sentiré segura y valiosa por lo que soy. Me enseñaste mucho, tengo mucho trabajo, pero ahora sé donde cogerme. Inmenso agradecimiento por este instante de claridad mencionado. Gracias, gracias, gracias!

A.P

Este curso contigo, me ha servido, especialmente, para tomar conciencia de la importancia del momento presente y de la importancia de regresar a nuestro centro personal. En el día a día, y en la vida escolar, el ritmo es frenético y nos dejamos arrastrar por él. Es por este motivo que uno de los compromisos que he visto y quiero aplicar es el trabajo de … TOMAR CONCIENCIA.

CONTACTO: maitefruitos@gmail.com – Tel. 600 45 88 61