COMPLET!!! NOVA EDICIÓ 11 -12 – 13 DE JUNY!!

 

Temps de mar. 2a edició!

T’agradaria viure un cap de setmana regenerador, percebent com s’harmonitzen Cos, Cor i Ment?

Des del capvespre del divendres, 11 de juny, fins a la tarda del diumenge,13 de juny, descansarem en la bellesa i la calma que ofereix el mar de la nostra Costa Brava.

• Cercarem un temps per tenir cura del cos, a través del Moviment conscient, suau i senzill d’aprendre. Contactarem amb l’estructura que ens sosté, per millorar la qualitat d’ossos, articulacions i tendons. 

Des de la neurociència s’afirma que contactar amb el cos i moure’l augmentem els nivells de BDNF, aliment pel cervell que crea més connexions neuronals, fa que funcioni millor i proporciona la química cerebral adequada (serotonina, dopamina, endorfina, oxitocina,..) per abraçar la sensació de Felicitat.

No oblidarem tampoc les pauses, els moments de repòs i del “no fer”.

• El nostre cos no camina sol. Les emocions generades al cervell l’habiten i, sovint, no les deixem que trobin la via per expressar-se. Les dinàmiques de Txi Kung o QiGong que practicarem ens ajudaran a acompanyar-les, de forma subtil, perquè trobin l’impuls per canalitzar-se i transformar-se, fent que, a poc a poc, ens sentim més lleugers, amb menys càrregues.

• Abraçarem l’Aquí i l’Ara, amb dinàmiques d’Atenció Plena (Mindfulness). Contactarem amb la Natura que ens apropa a la nostra naturalesa. Serà un cap de setmana per mllorar la nostra consciència com observadors, veient com juguen amb nosaltres els pensaments verbals i visuals, alguns positius i d’altres negatius. La Ment sempre està pensant i això ens esgota i ens allunya de la serenitat i ens condueix a la lluita, l’estrès i la tensió.

Si et ve de gust venir, t’agrairé que m’ho facis saber aviat, perquè les places són limitades.

Des d’aquest enllaç, accediràs a la informació completa i a la forma d’inscriure’t:

https://maitefruitosenergiademar.blogspot.com/

 

 CLASSES DE QIGONG/TXI KUNG ON LINE. 2021

 

Temps d’autocura, en un moment que la vida ens proposa ser més conscients que mai, de com està el nostre sistema immunitari i com ens sentim. 

Les emocions habiten el cos i no podem desatendre-les. El QiGong i les relaxacions al final de cada sessió, t’acompanyaran a cannalitzar-les.

 

(1ª CLASSE GRATUÏTA, per veure si l’activitat s’adapta al que busques)

QUAN?:

 ELS DIMARTS 

MATÍ:

•  DE 9 h a 10 h

• DE 11 h a 12 h 

TARDA:

• De 19 h a 20 h 

LOS JUEVES  

De 19 h a 20 h (en castellano)

 ELS DIVENDRES  

De 10 h a 11 h

 

(d’octubre a juliol)

 

“Qi” o “Chi”, és la força, l’alè vital que ens connecta a la vida.

“Gong”, és el cultiu, treball i mestratge de l’alè vital. 

Practicant Qigong o Txi Kung, tenim autocura del cos, el cor i la ment. De forma suau, però globalment, exercitem el cos, fem un treball important sobre la respiració i acompanyem a l’energia a fluir amb harmonia. 

Aprenem també a ser els directors de la nostra ment, gràcies al silenci dels pensaments que aconseguim durant la pràctica. La consciència en cada un dels moviments que realitzem, ens manté al present, a l’Aquí i l’Ara, mostrant-nos el camí que condueix a una profunda consciència de l’Ésser.

 

COM HO FAREM: a través de la plataforma Zoom, des de l’ordinador, tablet o mòbil.

Envio les sessions gravades perquè puguis practicar durant tota la setmana. 

Si et surt un entrebanc algun dia en l’horari en el qual t’has inscrit, pots accedir a l’altra sessió del dia o setmana o fer la classe gravada qualsevol dia.

També hi ha persones que no poden connectar-se en els horaris programats i adquireixen les gravacions setmanals 

 

 

 

 

 

SESSIONS individuals d’ACOMPANYAMENT

 

UN ESPAI de calma i tendresa, PER fer un a mirada AL MOMENT QUE VIUS.

 

Si estàs vivint un moment difícil que no saps com gestionar i et fa patir, si cerques algú que t’acompanyi de forma individual, per expressar el què sents, obtenir més eines d’autocura personal que t’ajudin a relaxar-te i a viure amb més serenitat i energia el moment, m’agradaria que em sentissis al teu costat. 

També en processos de malaltia, pròpia o familiar, pèrdues doloroses o del propi procés de morir, pots comptar amb la meva presència. 

Trobant el camí de l’acceptació i el centre,  serà més fàcil connectar amb la nostra força interna i viure cada experiència, des de la serenitat i la consciència de la llum que també ens aporten els moments difícils.

Des del 2013, acompanyo pares i mares d’infants ingressats a l’hospital, amb malalties greus, de difícil pronòstic i als mateixos infants malalts, si necessiten relaxar-se i asserenar-se, per gestionar el dolor i les emocions i així encarar millor els tractaments.

 

 

 

 

SESSIONS individuals dE NUMEROLOGIA TÀNTRICA

Tots naixem amb molts potencials. Has obert el teu cofre, per veure’ls?

 

“Si et ve de gust que t’acompanyi a conèixer la informació que et dóna el moment en el qual vas decidir néixer, si vols sentir si estàs usant els teus dons, tot el teu potencial o si t’estàs desatenent-los, distraient-te del camí que et pot aportar serenitat i sentit, no dubtis en demanar-me informació.

Si estàs en un moment de confusió o canvis, en el qual no sents amb claredat quin camí seguir, la numerologia et pot oferir centre i direcció, per trobar noves vies.

Una mirada al dia que vas néixer, per veure en quin punt del camí et trobes.

 

 

 

Escriu-me i trobarem el millor dia i hora:     

maitefruitos@gmail.com